Satka güven veriyor

Satka güven veriyor
Samsunspor'un deneyimli stoperi oyuncusu Lubomir Satka, teknik heyet ve taraftarlardan alkış alıyor. Savunmada Rick Van Drongelen ile iyi bir uyum yakalayan Slovak oyuncu güven veriyor.

Geçen sezon Süper Lig'de kırmızı-beyazlı forma ile 26 maça çıkıp 1 de kritik gol kaydeden Samsunspor'un deneyimli stoperi Lubomir Satka, savunmadaki performansıyla teknik heyet ve taraftarlardan tam not alıyor. Rick Van Drongelen ile sahada uyumlu bir ikili oluşturan Slovak futbolcu, takımın savunma hattında güven veriyor.

manset-1.jpg

Bu sezon çıktığı 3 maçta da gösterdiği başarılı müdahaleler ve sakin oyun tarzıyla dikkat çeken Satka, Samsunspor'un defansını toparlayan isimlerden biri oldu. Hem hava toplarında hem de yerden mücadelelerde etkili olan tecrübeli oyuncu, teknik direktör Thomas Reis’in değişmez isimleri arasında yer aldı. Taraftarlar da Satka’nın istikrarlı performansını alkışlarla desteklemeye devam ediyor.

manset-2.jpg

Savunma direncini yüksek tutuyor
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’in sahada en çok güvendiği isimlerden biri olan Satka, maç içerisinde takım arkadaşlarına liderlik yaparak savunmanın direncini sürekli yüksek tutuyor. Oyunu geriden kurma becerisiyle de takımın hücum organizasyonlarına katkı sağlayan Satka, sadece savunma görevini yerine getirmekle kalmıyor, aynı zamanda topları isabetli bir şekilde dağıtarak takımın hücum gücünü artırıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.