Yetişal Unlu Mamulleri Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Taşçı,''1 Asır önce dedemiz ve babamız Bafra İlçesinde hemşerilerimize hizmet etmek için bir ekmek fırını açmışlar. O zaman sadece baston ve 2-3 çeşit ekmek üretiliyormuş. Şu anda ise bizlerde Merhum Dedemize ve Babamıza layık olmak için ilk başta YETİŞAL ismini yaşatmak, daha sonra da Bafralı Halkımıza daha fazla nasıl hizmet ederiz düşüncesi ile bazı girişimlerde bulunduk. Ekmek çeşidimizi 22'ye çıkartarak gelen talepleri yerine getirdik. Özellikle bayan müşterilerimizin son zamanlarda doğal ürünlere yönelmesi sonucu ,''DOĞAL EKMEK''çeşitlerine yöneldik. 1 Asırdır uyguladığımız sıhhi çalışma ortamı ile, kullandığımız malzeme hep 1.sınıf olmuştur. Bundan sonra da 1.sınıf olacaktır. Bize çalışma gücü veren Bafra ve Bölge halkına 1 Asırlık desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.
EKMEK ÇEŞİTLERİ ŞÖYLE
iseşunlardır.,''Baston,Yerli,Mısır,Paget,Tepsi,Hamburger,Tost,Padıl,Çubuk,Papatya,Trabzon,Mısır,Sütlü Ekmek,Ramazan Pidesi(Yumurtalı),Sade Pide çeşitlerinin yanı sıra Doğal Ekmek olarak,''Tam Buğday, Tahıllı, Kepek,Çavdar, Paget,Yedi Tahıllı, Köy Ekmeği olarak 22 çeşit Ekmekle.'' Hizmet sunmaktayız.''dedi.