AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, görevinden istifa etti

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Keser, "Şimdi bayrağı devretme zamanı. Haklarınızı helal ediniz. Benden yana da helal olsun" dedi.

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifasına dair açıklamalarda bulunan Keser, "Kıymetli hemşerilerim, çok değerli dava arkadaşlarım ve dostlarım; "Türkiye'de kadınları görmezden gelen bir siyasetin başarı şansı yoktur" diyen bir liderin önderliğinde 10 yıldır büyük bir özveriyle, heyecanla, onurla ve gururla sürdürdüğüm kadın kolları görevimden bu dönem müsaademi istedim. Oldukça yoğun geçen 10 yılda bana destek olan eşime, anneme, babama ve aileme minnettarım. Birlikte görev yaptığım genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimize, genel merkez kadın kolları başkanlarıma, il başkanlarıma ve yönetimlerine, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine, meclis üyelerimize, gençlik kolları başkanlarım ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum. Ve Samsun'umuzun kahramanları; AK Parti Samsun İl Kadın Kolları yönetimim, ilçe kadın kolları başkanlarım ve yönetimleri, mahalle başkanlarım ve yönetimleri, kısacası her biriniz gecesini gündüzüne katan kardeşlerim, birlikte onlarca program yaptık, kaç seçim atlattık. Cümlenizden Rabbim razı olsun. Hakkınız ödenmez. Ayrıca bu kutlu davada beraber yol yürüdüğümüz ahirete irtihal eden tüm arkadaşlarımıza, yüce Allah’tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

"Durmak yok, yola devam!"
Açıklamasında, bayrağı devretme zamanının geldiğini belirten Keser, "Şimdi bayrağı devretme zamanı. Haklarınızı helal ediniz. Benden yana da helal olsun. Bu kıymetli görevi yapma fırsatı sunan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. AK Parti'de asıl olan makam ve mevki değil, görev ve sorumluluklardır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir nefer olarak tüm gayretimle çalışmaya devam edeceğim. Coşkuyla geçireceğimiz kongrede görevi devredeceğim arkadaşıma ve yönetimlerine şimdiden başarılar diliyorum. Durmak yok, yola devam!" diyerek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri