Atık kağıdı milli servete kazandırıyoruz

Kefeli Ambalaj Sahibi Kazım Kefeli, "Kefeli Ambalaj olarak, geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimseyerek, atık kağıtları değerli ürünlere dönüştürüyoruz. Hem doğaya hem de ekonomiye katkıda bulunuyoruz." dedi.

Kefeli Ambalaj Sahibi Kazım Kefeli, "Kefeli Ambalaj olarak, geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimseyerek, atık kağıtları değerli ürünlere dönüştürüyoruz. Hem doğaya hem de ekonomiye katkıda bulunuyoruz." dedi.

Geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimsediklerini söyleyen Kefeli, şu ifadeleri kullandı: "2000 yılında Samsun İlkadım Sanayi Sitesinde başladığımız yolculuğumuzda, baskılı ve baskısız karton kutu üretimiyle sektörde adımızı duyurduk. Kefeli Ambalaj olarak, geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimseyerek, atık kağıtları değerli ürünlere dönüştürüyoruz. Hem doğaya hem de ekonomiye katkıda bulunuyoruz.

El değmeden koli üretimi
2011 yılında kurduğumuz yüksek kapasiteli baskı makinası ile bir saatte 10.000 adet 3 renk baskı yapabiliyoruz. Üretim süreçlerimizde en son teknolojileri kullanarak, el değmeden, hijyenik ve hızlı koli üretimi gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre baskılı ve baskısız levhalar üretiyor ve bu levhaları kutulara dönüştürüyoruz.

24 yıllık tecrübe
Kurucumuz Kazım Kefeli'nin önderliğinde, 24 yılı aşkın süredir sektörde faaliyet gösteriyoruz. Tecrübemiz ve bilgi birikimimizle, kaliteli personel ve yenilikçi teknoloji kullanarak hizmet kalitemizi sürekli olarak artırıyoruz. Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek, değişime hızla uyum sağlıyoruz.

Karadeniz'de tek koli üretimi yapan fabrika
2012 yılında aldığımız Oluklu Mukavva Makinası ile Karadeniz bölgesinde oluklu karton üreten ilk firma olduk. Bu alanda tek olmaktan gurur duyuyor ve bölgedeki ihtiyaçları karşılamak için çalışıyoruz. Özellikle Samsun ve Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye'ye hizmet veriyoruz.

18 bin metrekare fabrika
2018 yılında Samsun Organize Sanayi Bölgesinde 18.000 m2 alanda, 14.000 m2’si kapalı olmak üzere, modern tesisimizde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Geniş üretim alanımız ve ileri teknolojimizle, müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunuyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri