Bu dava kardeşliğin davasıdır

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Bu dava, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin davasıdır. Bu kutlu yolda attığımız her adım, yalnızca partimiz için değil, Samsun’umuz ve ülkemiz için de geleceğe doğru kararlı bir yürüyüşün ifadesidir." dedi.

Yakakent 8. Olağan İlçe Kongresi sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Kongremizin demokrasi şöleni içerisinde tamamlanmasında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, delegelerimize ve değerli halkımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.Kongremiz sonucunda yeniden İlçe Başkanı olarak seçilen Sayın Saliha Korkmaz ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Bu dava, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin davasıdır. Bu kutlu yolda attığımız her adım, yalnızca partimiz için değil, Samsun’umuz ve ülkemiz için de geleceğe doğru kararlı bir yürüyüşün ifadesidir." dedi.

"Ulaşamayacağımız hedef yoktur"
Başkan Köse, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece, aşamayacağımız engel, ulaşamayacağımız hedef yoktur. Bizler, milletimize hizmet etmeyi, değerlerimizi yüceltmeyi ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımayı kendimize görev edindik. Bu vesileyle, kongremizde görev alan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha başarılar diliyor, her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Teşkilatımızın her bir ferdinin desteğiyle, daha güçlü yarınlara hep birlikte ulaşacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri