ÇARŞAMBASPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR 

Erdal Cansu

TFF 3.ligin çiçeği burnunda yeni temsilcisi efsane Yeşil beyazlı Çarşambaspor ligde kalıcı olmak ve şampiyonluğa oynayabilmek için Belediye Başkanı Halit Doğanın büyük destekleri ile Başkan Özkan Yıldırım ve Yönetiminin öz verili çalışmaları ile Çarşambaspor iç transferden sonra dış transferde de Kenan hoca yönetiminde transferlerine tam gaz devam ediyor..

İsim vermem gerekirse bunların içinden Serhan Yılmaz 1995 Gaziantep doğumlu Elazığ Belediyespor, Artvin Hopadpor, Darıca Gençlerbirliği ve Gaziantepspor da forvet mevkisinde görev alarak fileleri havalandıran deneyimli bir futbolcu..

Bir diğer transfer ise Bafra doğumlu 3.ligde bir çok maçta forma giyen deneyimli kaleci Kadir Kahvecioğlu ikinci isim ise Hacettepeden sol bek Cihat Karamuşu renklerine katarak deneyimli teknik direktör Kenan Yelek ve ekibi ile birlikte kamp yapmak üzere Afyon Dinara gideceği bilgisini aldım..

Güçlü bir kadro kuran Efsane Yeşil beyazlı Çarşambaspor Başkan Özkan Yıldırım ve Genel kaptan Kadir Yücebaş beraberce Dinar kampında yer alarak iyi bir çalışma ortamı yakalamak amacı ile çalışmalar başlamış olacak..

 Efsane Çarşambaspor hem ligde kalıcı olmak hemde şampiyonluk potasına girmek için mücadele edecek.. Bem buradan cefakar Çarşambaspor taraftarlarının takımlarına destek vereceklerini ve takımlarının en iyi yere geleceğine inanıyorum.. 

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.