Çarşambaspor seyircisi önünde mağlup

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin ikinci haftasında ilk kez seyircisi karşısına çıkarken, Geredespor karşısında sahadan 30. dakikada yediği golle 1-0 mağlup ayrıldı.

Çarşamba Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmaya istekli başlayan Çarşambaspor, Emirhan ve Mert Yıldırım ile bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı.

Karşılaşmanın 30. dakikasında ilk kez Çarşambaspor kalesine gelen Geredespor Ömer Faruk ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Geredespor üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün oynayan Çarşambaspor bulduğu pozisyonları golle sonuçlandıramayınca Geredespor, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. 2024/2025 sezonunun ikinci haftasında ilk kez taraftarı önüne çıkan Çarşambaspor’da taraftarlar takımına 90 dakika boyunca destek olurken, karşılaşmayı Çarşamba Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya ve Çarşambaspor Eski Başkanı Özkan Yıldırım da tribünden takip etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri