Çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz

'Bizim Mahalle' Programında Yaşardoğu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Çocuklarımızın geleceği için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

'Belediye mahalleye geliyor' ve 'Başkan mahallede' sloganlarıyla hayata geçirilen 'Bizim Mahalle' programı, Yaşardoğu Mahallesi'ndeki Yaşardoğu Parkı'nda gerçekleştirildi.

Çocuklar için eğlenceli etkinliklerin ve ikramların yer aldığı etkinlikte çocuklar, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a yoğun ilgi gösterdi. Mahalle sakinleriyle sohbet etme imkanı da bulan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Hemşehrilerimizle bir ve beraber olmak bizlerin çalışma aşkını güçlendiriyor" diye konuştu.

Mahallelerin tek tek gezilerek, komşuluk bağlarını güçlendirdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Kalkancı Mahallemiz ile başladığımız 'Bizim Mahalle' programlarımızın ikincisini Yaşardoğu Mahallemizde gerçekleştirdik. Mahalle buluşmalarımızda ilçemizle ilgili fikir alışverişlerimizi, talep ve önerileri dinliyoruz. Programımızdaki etkinliklerde de çocuklarımız doyasıya eğleniyorlar. İlçemiz için gencinden yaşlısına herkesi dinleyerek, çalışmalarımızı bu yönde sürdürme gayreti içerisindeyiz. Çocuklarımızın geleceği için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Sanatta, sporda, turizmde, ticarette ve ilçemize yakışır tüm alanlarda, İlkadım'ın ve İlkadımlıların her anında hep yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri