Deplasmanın kralıyız

Kemal İlyas Sağır

Ligin dibine bir puanla demir atmış Adana Demirspor’la, sekizinci hafta itibariyle ligde harikalar yaratan, müthiş geri dönüşlere imza atan ve deplasmanların kralı Samsunspor’un maçı beş bin civarında seyirci ile başladı. Bu kadar güzel stadyumlara bu güzel havalarda seyirci çekemiyoruz.

Samsunspor seyircisi hem evindeki maçlarda hem de deplasman da gerçekten oynadığı oyun ve aldığı puanlarla yarış edecek kadar güçlü ve güzel katılım sağlayan seyircimiz ile seyirci sayısında da kafaya oynuyor.

İlk yarı bizim için tam bir kâbus, hiç beklemediğimiz bir oyun ile başladık. İlk yarı sonuna kadar rakip kaleye tek şutumuz, pozisyonumuz yok ve yedinci dakika da bence penaltı olmayan bir pozisyonla Adana Demirspor lehine penaltı atışı ile 1-0 yenik duruma düştük.

Ancak devre arasına kadar hiçbir tepki veremedik. Adeta bir an önce devre arası olsun da teknik direktör Thomas Reis bir reisliğini gösterip takımı ikinci yarıya uyandırıp göndersin bekleyişimiz karşılığını buldu.

Maçın başlangıcında ve ilk yarıyı galip kapadıkları için Adana Demirspor stadyumu hoparlörlerinden Samsunlu Rap şarkıcı bizimde akraba SEFO ‘nun (Seyfullah Sağır) şarkıları ile nazire yaptılar.

İlk yarı için inanın söylenecek tek bir kelime yok muhtemelen futbolcularımız Adana Kebabını fazla kaçırdı. İlk yarı teri attılar ve fırçayı yiyip ikinci yarıya çıktılar.

Uzatma dakikalarına sığdırdığımız iki golle muhteşem bir üç puan daha alarak 18 puanla maç fazlası ile Trendyol Süper ligde ikinci sıraya yerleştik.

Uzatma dakikalarında Soner ve Dimata ikilisi maçı alarak Samsunspor camiasına müthiş bir üç puan hediye ettiler.

Milli takım maçları nedeni ile lige verilecek arada takımımız iyi bir hazırlık ve dinlenme geçirirse bu yakaladığımız başarı için tutunmaya devam ederiz.

11 Ekim Cuma günü stadımızda oynanacak Karadağ milli maçında görüşmek üzere

Kalın sağlıcakla.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.