Dünya evine girdiler

MHP İl Genel Meclis Üyesi Erdal Türker'in dünürü ve Okuş Metal A.Ş'nin sahibi Ali Okuş'un oğlu Fatih Okuş Samsun Neco Sultan 2 düğün salonunda yapılan nikahla dünya evine girdi.

Fatih ve Özge Okuş çiftinin nikah şahitliğini Yahya Balcı, Süleyman Coşkun ve MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın yaptı.

Kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını veren Ferhat Günaydın " Bu zamanda evlenmek ve bir yuva kurmak gerçekten çok güzel bir olaydır. Ben de çiftimizi tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu, ve uzun ömürler geçirmesini diliyorum" dedi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı gece de nikaha gelemeyenler de çiçek ve çelenk göndererek çifti tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KÜLTÜR SANAT Haberleri