Engelli öğrencilere balık ziyafeti verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyette bulunan Osmanbeyli Özel Eğitim İş Okulu öğretmen ve öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü Boğazkaya'da balık yiyerek kutladı.

Öğrenciler Boğazkaya Balık Restorant'ta işletme sahibi ve çalışan personel tarafından karşılandı. Balık ikramının arkasından öğrenciler barajı gezerek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Okul Müdürü İshak Katipoğlu, ”Bu güzel ve anlamlı günde meleklerimizle beraber burada olmaktan çok mutluyuz. Öğrencilerimizin daima hizmetinde olan öğretmenlerimiz ve tüm personel kadromuz ile biz bir aileyiz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bazen kendi çocuğumuza göstermediğimiz dikkat ve düzenin daha fazlasını onlar için gösterme gayretinde oluyoruz. Tüm dünya çocuklarının 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutlar; daha mutlu, daha sağlıklı nesillerin bizlerin özverili çalışmaları ile mümkün olacağını belirtmek isterim." dedi.

Boğazkaya İlköğretim Okulu'nu da gezen öğrenciler, Okul Müdürü Ramazan Altun, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı. İlköğretim öğrencileri ile güzel bir gün geçiren engelli öğrenciler 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü engelsiz olarak geçirmenin mutluluğunu yaşadı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri