Evde hazırlanan yiyecekler afiyetle yendi

Samsun'da İstiklal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan ''Yerli Malı Haftası'' dolayısıyla bir program düzenlendi.

Yerli malı tüketimine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen programda, velileri tarafından evde hazırlanan yiyecekleri sınıflarına götüren öğrenciler, haftayı anlamına uygun şekilde kutlamanın coşkusunu yaşadı.

Öğrenciler, okudukları şiirlerle yerli malı tüketiminin önemine işaret ederek, büyüklerine yerli malı tüketmeleri konusunda çağrıda bulundu.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

DENGE EĞİTİM Haberleri