Fenerbahçe maçı futbol şölenine dönüşecek

Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen, kırmızı-beyazlı kulübün gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Bilen, "Fenerbahçe ile oynayacağımız maç tam bir futbol şölenine dönüşecek. Taraftarlarımız centilmence takımlarını destekleyecek." dedi.

Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen, "Takımımızın durumunu özetleyecek olursak, ligin ilk 8 haftası itibariyle, oynadığı oyunla, verdiği mücadeleyle ve puan cetvelindeki sıralamasıyla, gelecek adına ümit veren bir Samsunspor izlettirdiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Bu başarıda emeği geçen başta başkanımız Yüksel Yıldırım olmak üzere, teknik ekibimiz, oyuncu kardeşlerimiz, yönetim kurulumuz, icra kurulumuz ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki bu geldiğimiz nokta, bizim açımızdan sorumluluğumuzu bir kat daha artırıyor. Bunun bilincindeyiz. Asla gevşemeye ve şımarmaya tahammülümüz yok. Çünkü önümüzde oynanmamış 30 maç daha var. Bu süreçte çok şey değişecek. Hepimizin bildiği gibi, sezonun ikinci yarısı çok daha zorlu geçiyor. Ara transfer döneminde birçok takım kadrolarını güçlendiriyor ve eksiklerini tamamlıyor. Bu nedenle hocamızın da her defasında belirttiği gibi, alabildiğimiz kadar puan almak için mücadele edeceğiz. Sonra sıralamadaki yerimize bakacağız. Bildiğiniz gibi takımımız son hafta Adana Demirspor deplasmanına gitmişti. İlk yarıda gerçekten beklemediğimiz bir oyun sergiledik ve sonuç ortaya çıktı. Ancak ikinci yarıya başlarken inancımızı hiç kaybetmeden, maçı çevireceğimizi, ve mutlak galip geleceğimizi ifade ettik. Nitekim 3-1 bitti. Tabii bu maçtan çıkarmamız gereken dersler de var. Az gevşediğinizde ya da rakibinizi küçümsediğinizde bunun hemen bir faturası oluyor. Bunun da bizim açımızdan hayırlı olduğunu düşünüyoruz. İkinci yarıda hocamızın yaptığı değişiklikler ve oyuncu kardeşlerimizin karakterlerini ortaya koymasıyla haklı bir galibiyet aldık. Maç fazlasıyla da olsa şu anda ligin ikinci sırasındayız." dedi.

"Onlara çok ihtiyacımız var."
Bilen, "Şimdi buradan 20 Ekim’de oynayacağımız Fenerbahçe maçına geçmek istiyorum. Fenerbahçe-Samsunspor ve Samsunspor-Fenerbahçe maçları, gerek Samsun’da gerek İstanbul’da nerede oynanırsa oynansın, geçmişten bugüne hep zevkli, rekabetçi ve hafızalarda çok iz bırakan maçlardır. Dolayısıyla öncelikle şunu ifade edeyim ki: 20 Ekim’de Fenerbahçe ile oynayacağımız maç tam bir futbol şölenine dönüşecek. Sahanın dışında tribünleri dolduran taraftarlarımız centilmence takımlarını destekleyecek. Bugüne kadar 12’inci adam hep takımının itici gücü oldu. Bu maçta da öyle olacak. Onlara çok ihtiyacımız var. Sahadaki kardeşlerimiz, kenardaki arkadaşlarımız ve teknik ekibimiz bu bilinçle maçı kafalarında oynamaya başladılar. Fenerbahçe maçında göreceksiniz ki, sahada mücadele eden, Atatürk’lü armayı terinin son damlasına kadar temsil edecek, karakterli oyuncu grubumuzla kazanmak için sahaya çıkacağız. Tek düşüncemiz bu. Başkanımızdan masörümüze, hocamızdan teknik ekipteki diğer kardeşlerimize kadar hepimizin görüşü bu maçı nasıl kazanırız diye. Bu maçı kazanmanın sadece bir maç kazanmak olmadığını biliyoruz. O zaman Samsunspor’u Türk futbol kamuoyunun gündemine farklı taşıyacağımıza inanıyoruz. O haftanın, belki o ayın, hatta sezonun konuşulacak maçlarından biri olacağına inanıyoruz. Öyle de olmasını temenni ediyoruz. Bu nedenle bu maça taraftarlarımızın yoğun ilgisini görüyoruz. Şu anda inancım o ki, hem kombine satışlarımızda hem de biletlerde stat full olacak." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri