Havanur ve Mustafa çiftinin mutlu günü

Çarşamba’nın tanınmış ailelerinden Semra ve Mehmet Çalışkan’ın oğlu Mustafa Çalışkan ile Çarşamba’nın tanınmış ailelerinden Emine ve Murat Sağlam’ın kızı Havanur Sağlam gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.

Çarşamba İlkay Deren 2 Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine çok sayıda davetlilerin katılması düğün merasimine adeta renk kattı.

Düğün merasimi genç çiftin nikahların kıyılması ile başladı. Havanur ve Mustafa çiftinin sevinç ve mutlulukları gözlerden kaçmazken, Düğün merasimine katılan davetliler genç çifti tebrik ederken Havanur ve Mustafa çifti tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Geniş katılımın gerçekleştiği düğün merasimine, genç çiftin ailesi, yakın dostları, akrabaları ve davetliler katılarak bir ömür boyu evliliğe evet diyen Havanur ve Mustafa çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Düzenlenen düğün merasiminde Havanur ve Mustafa çifti ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenerek düğün merasimi yapılan ikramların ardından son buldu.

Düğün merasimine katılan davetlilere teşekkür eden Damadın babası Mehmet Çalışkan "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim" diyerek misafir ve davetliler ile yakından ilgilendi. Denge Gazetesi olarak genç çift Havanur ve Mustafa çiftini tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri