Turizm belgeli oteller, lokanta, yemek fabrikaları, bakkal, market, ekmek ve pide fırınları ile ekmek satış yerlerinde Ramazan öncesi gıda satışı yapılan yerlere denetim yapıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Samsun İl Gıda ve Yem şubesi kontrolörleri altı ekibin gün boyu sürdürdüğü denetimlerde gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerlerinde denetimlerin Ramazan ayı boyunca süreceği belirtildi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hüsamettin İlhan, Ramazan ayında gıda tüketiminin arttığına işaret ederek, “Ramazan ayında halkımızın güvenli ve temiz gıda tüketimini temin etmek için Samsun İl Müdürlüğümüzün ekipleri ile ilçemizde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerleri denetlendi. Burada amacımız vatandaşımızın harcadığı para karşısında gramajı tam sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimini temin etmektir." dedi. CİHAN