Havza’da TürkTraktör’den ücretsiz bakım günü

TürkTraktör tarafından 81 ilde düzenlenen Traktör Bakım Günü çalışmaları kapsamında CASE IH Samsun Bölge Bayi Ilıca Pazar’ının destekleri ile Traktör Bakım Günü düzenlendi.

Havza’da TürkTraktör markalarının bir olan CASE IH yetkili servisi tarafından CASE IH Samsun Bölge Bayi Ilıca Pazar’ının depo alanında düzenlenen Trakör Bakım Günüde markaya ait traktörlerin kontrolünü ücretsiz şekilde yapıldı ve traktörlerin daha verimli çalışmasını sağlayacak birçok bakım ve onarımı da gerçekleştirdi. CASE IH Samsun Bölge Bayi Ilıca Pazar İşlemecisi Veli Kurt’unda katıldığı Traktör Bakım Gününde çiftçilere yetkili servis uzmanları tarafından traktör bakımı, traktörüm daha verimli kullanılması gibi konularında bilgilendirme yapıldı.

CASE IH Samsun Bölge Bayi Ilıca Pazar İşletmecisi Veli Kurt TürkTarktör’ün büyük bir aile olduğunu belirterek; “Kalite tesadüf değildir. Samsun Bayiliği yapmış olduğumuz CASE IH’in bağlı olduğu TürkTraktör tarafından düzenlenen traktör bakım günü bunun en güzel örneği. Ilıca Pazarı olarak halkımıza sunduğumuzun hizmetin en iyisini sunma gayretindeyiz ve bu sebep ile tercihimiz Türktraktör CASE IH.” dedi. CASE IH Samsun Bölge Bayi Ilıca Pazar İşletmecisi Veli Kurt yıl boyunca aralıksız çalışan traktörlerin belirli periyotlarda bakımlarının yapılarak, yeni döneme hazırlanması güvenli kullanımın ve üretimde verimliliğin en temel unsuru olduğunu vurgulayarak; “Bundan hareketle hayata geçirilen Traktör Bakım Günü’nde, bilinçli ve güvenli tarımın en önemli araçlarından biri olan traktörlerin kontrolleri yapılırken, çiftçilerimize önleyici bakım faaliyetleri için de tavsiyelerde bulunuldu.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri