HEMŞEHRİ DERNEKLERİ ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Hemşehri dernekleri, gelenek, görenek, örf ve adetlerimizi yaşatmak ve aynı zamanda birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirerek adına önemli bir misyon ve görevi yerine getirmektedir." dedi. 

Samsun Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği tafarından geleneksel olarak düzenlenen 18. Tirit (Serit) Gecesi, Atakum Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Samsun Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Bilgin, Tirit (Serit) Gecesi'ne katılan davetlilere ve destek verenlere teşekkür etti.Davete katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, "Elazığ ve Malatya depreminde, Van'da yaşanan çığ felaketinde ve son olarak İstanbul'da uçak kazasında hayatlarını kaybedenlere Allah'tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Şerif Başkanımız sağolsun bizi Fahri Üyeleri olarak gördüklerini söylediler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Şahsen mümkün oldukça Ladikli sivil toplum kuruluşlarımız tarafından düzenlenen programlara katılmaya, hemşehrilerimizle biraraya gelmeye gayret göstermeye çalışıyorum. Bu düzenlenen programlar sadece masaya gelen ikramlardan oluşan bir etkinlik değil, bu toplantılar doğduğumuz büyüdüğümüz yerlerden mecburen göç etmek zorunda kaldığımız, yerleştiğimiz bölgelerde, gelenek, görenek, örf ve adetlerimizi yaşatmak ve aynı zamanda birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirerek daha neler yapabilirizin düşüncesi içine girdiğimiz önemli toplantılardır. Bu anlamda hemşehri dernekleri önemli bir misyon ve görevi yerine getirmektedir. Bu düşüncelerle bu toplantıyı tertip eden Samsun Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Rabbim Birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Toplantınız hayırlı olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri