İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası (DTO) Samsun DTO'nun düzenlediği iftar yemeği, üyeleri bir araya getirdi. İftar yemeğinde birlik beraberlik vurgusu yapılırken, üyeler de tanışma ve kaynaşma imkanı buldu.
Ekonomiye katkı hedefi
Samsun Yelken Kulüp'te gerçekleştirilen iftar yemeğinde İMEAK DTO Samsun Temsilcisi İskender Yağız, konuşmasına Oda Başkanı Tamer Kıran'ın selamlarını ileterek başladı. İMEAK olarak geleneksel örf ve adetleri önemsediklerini belirten Yağız, "Aynı sofrayı paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, ticari faaliyetlerimizde artış sağlamayı, böylece sektör olarak ülke ekonomisindeki büyümeye katkı vermeyi hedefliyoruz" dedi.
Yoğun ilgi
İlginin yoğun olduğu iftara yemeği programına Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Vali Yardımcıları Şevket Cinbir, Mehmet Fikret Çavuş, Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Gümrükler Dış Ticaret Bölge Müdürü Dr. Musa Aydemir, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Halis Şahin, Serbest Bölge Müdürü Ferhat Dalğın, SASBAŞ Serbest Bölge İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Ercüment Karaca, Yelken Kulüp Başkanı Ertekin Sezer, Sinop Deniz Ticaret Odası Başkanı Özgür Okan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile üyeler katıldı.