İŞTE CITY MALL HABERİ YAPILMAMASININ NEDENİ!

İş adamı Vahap Çelik tarafından Atakum’da yapılan, 4300 metrekarelik kısmı kaçak ve imara uygun olmayan City Mall AVM ile ilgili en ufak bir haber yapmayan gazetelerin neden böyle yaptıkları, aldıkları reklam karşılığında mı sustukları kamuoyunun merakı haline gelmiş durumda.

Ruhsatı olduğu halde kaçak olduğunu yazmaktan geri kalmadıkları Biyokütle Enerji Santralini sürekli olarak haber yapan bu gazeteler iskân raporu olmadan açılan City Mall AVM’yi en ufak bir haber yapmamaları kamuoyundan tepki almakta.

DEVLET PROTOKOLU AÇILIŞA KATILAMADI
Geçtiğimiz ay açılışı yapılan City Mall Alışveriş Merkezinin bir kısmının kaçak olması ve binanın iskân raporu alınmadan yapılmış olması nedeniyle açılış törenine Devlet protokolünden kimse katılmamıştı. Dürüst gazetecilik gereği yapılan AVM’nin iskân raporu alınmadan açılışının yapılmaması gerektiğini sadece Denge Gazetesi haber yapmıştı.

SANTRALİ YAPANLAR BUNU NEDEN YAPMAZLAR?
Her fırsatta Biyokütle Enerji Santralini haber yapmayı görev haline getiren bazı gazetelerin ‘kaçak’ ve ‘iskânsız’ City Mall Alışveriş Merkezini haber yapmamalarının nedeni, ‘Aldıkları reklamlar mı?’ sorusu akıllarda soru işareti olarak durmakta. Gazete olarak bu konunun takipçisi olacağımız kamuoyunun bilgisine sunarız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri