Kamp sona erdi

Erdal Cansu

Samsunspor'da deneyimli teknik direktör Thomas Reis yönetiminde 1 Temmuz’da Mustafa Erkanat Tesisleri’nde başlayan çalışmalar Kayseri'de iki etap halinde sona erdi. Kırmızı beyazlılar bu kamp dönemini oynadıkları üç hazırlık maçı ile tamamlamış oldu. Samsunspor kamp süresince yaptığı hazırlık karşılaşmalarında bir galibiyet bir mağlubiyet ve bir de beraberlik aldı.

Deneyimli Alman teknik adam Thomas Reis, Erciyes kampının çok iyi geçtiğini, bu iki etaplı kamp döneminde başta kondisyon, ağırlık ve dayanıklılık çalışmaları olmak üzere takımı en üst düzeye çıkarabilmek için önemli ve ciddi çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Kayseri Erciyes‘te gerçekleşen kampın ardından Samsun’a dönen kafilede futbolculara iki gün izin verildi. İki günlük iznin ardından Süper Lig’in ilk karşılaşması olan Beşiktaş müsabakasına kadar çalışmalar Samsun’da olanca hızıyla devam edecek.

Takımımızın bu sezon transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı gerekli mevkilere transfer yapılamamasından ötürü her zamankinden daha çok taraftar desteğine ihtiyacı olacak. Bu yüzden yüksek kombine fiyatlarının makul seviyelere çekilmesi taraftar desteğinin artması açısından çok önemli.

Takımımızın maddi ve manevi her türlü desteğe ihtiyacı var. Hem taraftarlarımızın hem de yönetimimizin karşılıklı olarak ellerine taşın altına sokmaları gerekiyor. Tribünlerde geçen sezonki taraftar desteğini ve kalabalığını yakalamak Samsunspor’un başarısı için olmazsa olmazıdır. Haydi Samsun başarı için birlik olalım, el ele verip tüm güçlükleri yenelim.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.