ARTIK YEMEK YEMEYİ DEĞİL YEMEK YAPMAYI TERCİH EDİYOR
Samsun’da yaşayan 50 yaşındaki Filiz Kavçakallı hayallerine teker teker ulaşıyor. 50 yaşında 146 kilo ile obezite cerrahisi ameliyatı olan Filiz Kavçakallı 8 ayda 76 kiloya ulaştı ve hayallerinde olan lokantayı açtı. Ameliyattan önce şeker, tansiyon gibi sağlık problemlerinin olduğunu söyleyen Kavçakallı “ Kilolarım yüzünden hareketlerim çok kısıtlanmıştı, yürüyemiyordum, şeker ve tansiyon hastasıydım. 10 ay önce annemi kaybettim, annemin benden son isteği zayıflamam oldu kızım zayıfla ve sağlığına kavuş dedi. Annemin benden bu isteğinden sonra ameliyat olmaya karar verdim.”dedi.
Filiz Kavçakallı “Doç. Dr. Recep Aktimur’un obezite cerrahisindeki başarısını çevremden duyuyordum. Doktor Beye geldiğimde her şeyden önce bana güven verdi. Kesin kararımı verip 8 ay önce 146 kilo ile ameliyat oldum. Şuan 76 kiloyum ve hedefim 60 kilo olmak, sağlığıma kavuştum ve artık özgürce hareket edebiliyorum, rahat bir şekilde yürüyebiliyorum. Kamu kuruluşundan emekli olduktan sonra tek hayalim ev yemekleri üzerine lokanta açmaktı onu da kısa bir süre önce açtım. Artık yemek yemeyi değil yemek yapmayı tercih ediyorum. Bugünler ulaşmamda en çok desteği veren kişi Doç. Dr. Recep Aktimur’dur, onun için kendisine çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinden Doç. Dr. Recep Aktimur “Obezite hem kilolar, hem de yol açtığı kronik rahatsızlıklar ile insanların konforlarını azaltıyor. Fazla kilolarından dolayı ameliyat ettiğim Filiz Kavçakallı şimdi yaptığı harika yemekler ile bizleri her öğle arasında başarılı bir şekilde ağırlıyor.”dedi