Konyaspor mağlubiyetinin yankıları eşliğinde Başakşehir hazırlığı sürüyor

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Tümosan Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Samsunspor, erteleme maçı kapsamında oynayacağı Başakşehir FK karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Samsunspor, Süper Lig’in 3’üncü hafta erteleme maçında yarın Başakşehir FK ile karşılaşacak. Samsunspor'da bir yandan Konyaspor yenilgisinin yankıları sürerken bir yandan da Başakşehir FK maçının hazırlıkları sürüyor.

Sahasında Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Samsunspor Başakşehir FK'yı yenmek ve maç eksiğini kapatarak 9 puana yükselmek istiyor. Karşılaşmanın hemen ertesi günü zaman kaybetmeden Başakşehir FK maçına hazırlanan Samsunspor'un tek hedefi sahadan 3 puan ile ayrılmak.

Adil bir yönetim istiyor
Samsunspor, Başakşehir FK maçında adaletli bir maç yönetimi istiyor. Konyaspor maçının ardından hakem Oğuzhan Çakır'a tepki gösteren Samsunspor, Başakşehir maçında da hakem hataları ile karşı karşıya kalmak istemiyor.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'a 1-0 yenildikleri maçın hakemi Oğuzhan Çakır'a tepki gösteren Samsunspor, açıklamasında geçen sezon yaşanan hakem hatalarının Konyaspor müsabakasında da devam ettiğini belirtmişti.

Bu kapsamda, hakem Oğuzhan Çakır'ın tartışmaya açık olmayacak bariz penaltı pozisyonlarını görmezden geldiği öne sürülen açıklamada, "Açık şekilde verilen ve verilmeyen hatalı kararlar sonucunda takımımız ve teknik ekibimizin tüm çabaları boşa gitmiştir. Geçtiğimiz sezonda yaptığımız çağrıyı yineliyor, temiz, adil ve eşit futbolu tüm takımlar için ayrım yapmaksızın talep ediyoruz. Kulübümüz, bundan sonraki müsabakalarda da benzer konuların takipçisi olacaktır." ifadelerine yer verildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SAMSUNSPOR Haberleri