LOVELET AVM AÇILIŞA HAZIR

Samsun Lovelet AVM pazartesi gününden itibaren yeniden ziyaretçilerini ağırlayacak. Karadeniz'in en büyük outleti Lovelet AVM Genel Müdürü Mustafa Süzen, sağlık için her ayrıntının düşünüldüğünü belirterek açılışa hazırlık sürecindeki aşamaları anlattı.

Koronavirüsle (Covid-19) mücadele önlemleri kapsamında kapatılan AVM'ler pazartesi gününden itibaren yeniden faaliyete geçecek.

Hazırlık sürecinde baştan aşağı dezenfekte edilen Lovet AVM'de de geri sayım başladı.

Lovelet'e maske ile giriş sağlanacak. Girişte dezenfekteye önem verilecek. İnsanların ısı dereceleri ölçülmesi sağlanacak. Isı ölçüm işlemi güvenik görevlileri tarafından gerçekleşecek. İçeride sosyal mesafenin korunmasına da önem verilecek. Ayrıca temassız dezenfektan uygulaması ile müşterilerin hijyeni sağlanacak.

TEMASSIZ DEZENFEKTAN UYGULAMASI
Yaklaşık üç haftadır açılış sürecine hazırlanan Lovelet AVM'de müşterilerin sağlığı için gerekli tüm önlemler alındı. Lovelet AVM Genel Müdürü Mustafa Süzen, otopark ve yaya girişlerine dezenfektan konulduğunu belirterek, "Teması en asgari düzeye indirecek çalışmalar yaptık. AVM'ye gelen müşterilerimiz özel olarak hazırladığımız ayaklı dezenfektan ile hiçbir yere temas etmeden hijyenini sağlayacak. Ayağıyla düzeneğe bastıklarında ellerine dezenfektan dökülmüş olacak.

Temizlik malzemesi olarak Sabancı Üniversitesi'nin üretmiş olduğu son derece koruyucu ve uygulanan yüzeyde 60 gün kalan özel bir dezenfektan temin ettik. AVM içerisindeki tüm yüzeyleri, tuvaletleri ve merdivenleri de yine bu dezenfektan ile temizledik. Ayrıca girişte hem araç içerisindeki hem de yaya olarak gelen müşterilerimizin ateşleri ölçülecek" dedi.

GİRİŞTE ÜCRETSİZ MASKE VERİLECEK
AVM girişinde maskesi olmayan müşterilere tekli şekilde paketlenen maskelerin ücretsiz verileceğini belirten Süzen, "Müşterilerimiz Lovelet AVM'ye geldiğinde eğer maskeleri yoksa girişte onlara bir adet maske temin edeceğiz. Araçlarıyla birlikte geldiklerinde ise otoparka girmeden önce görevlilerimiz yine aynı şekilde maske vererek ateş ölçümleri gerçekleştirecekler" dedi.

Sağlık için her ayrıntıyı düşünüldüğünü belirten Süzen, "Lavabolarımızı sensörlü hale getirdik. Kapılar, sıvı savunlar, peçetelikler sensörlü hale getirildi. Müşteriler hiçbir şekilde temas etmeden sensör aracılığı ile kapıları açacaklar ve yine sensörlü dezenfektanımız ile ellerini temizleyebilecekler" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri