Milliyetçi Hareket Partisi bu milletin ta kendisidir

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, İlçe Başkanları ve belediye meclis üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, “Milliyetçi Hareket Partisi, bu milletin ta kendisidir. Siyasi çıkarlara, makam ve mevki uğruna bozulacak bir duruşumuz asla olmaz. " dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, gerçekleştirdiği kapsamlı toplantıda MHP’nin Samsun’daki İlçe Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Acem Tekkesinde düzenlenen toplantıya, MHP İl Başkan Yardımcıları Ayfer Cömert ve Ali Rıza Öztel, ilçe başkanları ve Samsun’un 17 ilçesinde görev yapan 58 meclis üyesi eksiksiz katıldı.

MHP’nin Samsun’daki güçlü teşkilat yapısına dikkat çeken İl Başkanı Burhan Mucur, üzerlerindeki sorumluluğun farkında olduklarını kaydederek, “MHP, bir siyasi parti olmanın da ötesinde, büyük bir davanın adıdır. Samsun’daki kıymetli teşkilat mensuplarımızla birlikte, bu büyük davaya hizmet etmek bizler için gurur kaynağıdır. Bizler, il yöneticilerinden ilçe yöneticilerine, meclis üyelerinden mahalle başkanlarına, üyelerinden gönül verenlerine kadar büyük ve güçlü bir aileyiz” dedi.

Samsun’un 17 ilçesinde 58 belediye meclis üyesi ile belediyelerde görev aldıklarını hatırlatan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Şehrimizin değişimi ve gelişimi noktasında, gerçekleştirilecek her olumlu çalışmanın, her koşulda destekçisi olduğumuzun ve bundan sonra da olacağımızın bilinmesini isterim. Samsun’un 17 ilçe belediyesinde 58 belediye meclis üyemiz bulunuyor. Her bir meclis üyemiz, bu sorumlulukla hareket ediyor, hemşerilerimizin derdiyle dertleniyor, sorunların çözümü için mücadele ediyor” şeklinde konuştu.

MHP Belediye Meclis Üyelerine uyarılarda da bulunan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Milliyetçi Hareket Partisi, bu milletin ta kendisidir. Siyasi çıkarlara, makam ve mevki uğruna bozulacak bir duruşumuz asla olmaz. Bu anlamda genel başkanımız, kıymetli liderimiz Devlet Bahçeli’nin evlatları olarak çizgimizden asla vazgeçmeyeceğiz. “ Ülkücü olmanın farkındalığıyla, ülkemiz ve şehrimiz için çalışmaya, üretmeye, mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri