Okul müdürleri onuruna veda yemeği

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe dışına tayinleri çıkan okul müdürleri ve emekli olan Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü onuruna veda yemeği düzenledi.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe dışına tayinleri çıkan okul müdürleri ve emekli olan Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü onuruna veda yemeği düzenledi. Programa Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Şube Müdürleri Mahmut Üçağaç, Yusuf Tanrıöven Halil Kanat, Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çiçekdenk, Çarşamba Öğretmenevi Müdürü Celalettin Şahin, Fatih İlkokulu Müdürü Hakan Öztürk, Çarşamba Anadolu Lisesi Müdürü Murat Kavaklı, Çınarlık Ortaokulu Müdürü Ramazan Baykal, Çınarlık Yalı İlkokulu Müdürü Recep Sarıtaş ve okul yöneticileri katıldı.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, ilçeden ayrılan okul müdürlerine görev sürelerince yapmış oldukları hizmetlerden dolayı plaket takdim etti, yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Müdür Mustafa Özdemir, emekli olan Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çiçekdenk’e ise emeklilikte ailesi ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri