Puan veya puanlar almaya çalışacağız

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Reis, "İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Puan veya puanlar almaya çalışacağız." dedi.

Teknik Direktör Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sezonun ilk haftasında Beşiktaş ile oynayacakları maçı değerlendirdi. Reis, "Felsefemi kulübe ve oyuncularıma aktarmaya çalışıyorum. Hafta hafta kesinlikle daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Bizim için iyi performans sergilemek çok önemli. Bunu istiyoruz. Tabii işleri çok zorlaştırmak istemiyorum ama transfer yasağımız nedeniyle zor bir durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Ancak bunu bir bahane olarak kabul etmiyorum. Bu sebepten dolayı, birinci hedefimiz kesinlikle Süper Lig'de kalmak. Beşiktaş maçıyla başlayacak olan serüvende, her maçta en iyi performansı göstererek bunu başaracağımıza inanıyorum." dedi.

Her puanın önemi büyük
Beşiktaş maçını değerlendiren Alman teknik adam, "İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Ancak felsefemde şu var: Defansı birlikte yapacağız, ofansı birlikte yapacağız. Eğer iyi bir sonuç almak istiyorsak, onlara karşı beraber hareket etmeliyiz. Eğer bunu iyi yaparsak, taraftarımızın desteğiyle kendi evimizde oynayacağımız maçtan iyi bir sonuç elde edeceğimizi düşünüyorum. Puan veya puanlar almaya çalışacağız. Her puanın önemi büyük olacak. " diye konuştu.

Samsun'da iyi karşılandığını belirten Reis, "Buraya geldikten sonra beklediğimden daha fazla pozitif şey gördüm. Çok güzel şeyler yaşadım. Evet, Markus Gisdol’un geçen sene burada olduğu dönemde takımın içinde bulunduğu durum ile şu anki durum arasında fark var. Onun felsefesinde belki biraz daha uzun top oynamak vardı ve bunu güzel yaparak başarılı oldular. Ancak benim felsefemde biraz daha topla oynamak ve daha fazla topa sahip olmak var. Şehirle ilgili de söyleyebileceğim şey, şehir gayet güzel. Hava zaten inanılmaz, görüyorsunuz. Bu şehre, sezon boyunca elde edeceğimiz başarılarla borcumu ödemek istiyorum. Başarılarla bu borcumu ödemeyi hedefliyorum". ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri