Ramazan esnafa bereketli geldi

Ramazan ayında kuru gıdalar sofralarda yerlerini almaya başlarken, çerez tüketiminde de artış olduğunu belirten Samsunlu esnaf, işlerinin yoğunluğundan bir hayli memnun

Güldoğan Organik Kayısı Merkezi sahibi Haydar Güldoğan, Samsun'daki etiketlerindeki rakamlarla kayısı fiyatını aşağıya çektiğini söyledi. Ramazan ayının gelmesiyle kuru gıdalar sofralarda yerlerini almaya başladı. Ekşisinden hoşaflık kayısısına, üzümünden incirine, dutundan armutuna ve Kudüs'ten ithal ettiği hurma dahil kuru gıdaların hepsi Güldoğan Organik Kayısı Merkezi'nde bulunmakta.
KENDİSİ YETİŞTİRİYOR
İşletme sahibi Haydar Güldoğan organik yetiştirdiği kayısı için iddialı konuştu. Kendi kayısısını üreten Güldoğan belirlediği fiyatlarla da, Samsun'daki piyasayı belirlediğini söyledi. Sarı Kuru Kayısının kilosunu 4.5 TL'den sattığını belirten Güldoğan, kayısı dönerini bile yapıp sattığını söyledi.
Ercan ÜSLÜ

ÜLKE GENELİ Haberleri