Saadet Partisi Samsun'da meydanlara inecek

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı, İsrail’in yaptığı soykırım ve katliamlara tepki göstermek amacıyla meydanlara inecek.

“Vicdanının sesini duy! Harekete Geç” sloganıyla meydanlara inmeye hazırlanan Saadet Partililer, İsrail’in yaptığı soykırım ve vahşete tepki gösterecek. Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak 04 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek basın açıklamalarında terör devleti İsrail’e lanet okunarak eylemler gerçekleştirilecek.
Samsun İl Başkanlığı tarafından İsrail’in yaptığı zulmü durdurmak için atılabilecek adımlara dikkat çekmek amacıyla Cuma namazının ardından Saathane Meydanında saat: 13:00’da gerçekleştirilecek basın açıklamasına çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Gerçekleştirilecek basın açıklamasına tüm Samsunluları ve vicdan sahiplerini beklediklerini söyleyen Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, ‘‘Siyonist katil İsrail’in yaptığı soykırım ve zulüm artık dayanılmaz boyutlara ulaşmıştır. Terör devleti İsrail, bölge ülkelerin ve ülkemizin güvenliği açısından açık bir tehdit haline gelmiştir. Bugün Filistin’deki vahşete sesini çıkarmayanlar, Lübnan’daki saldırılara göz yumanlar bilmelidirler ki; Ortadoğu’yu kasıp kavuran bu ateş, gün gelir bize de sıçrar. Bu sebeple Siyonist İsrail rejiminin zararlı bir mikrop gibi bölgemizin huzur ve barışını bozmasına müsaade edilmemelidir. Başta ülkemiz olmak üzere, tüm islam ülkeleri kınamaktan öte bir adım atmalıdır. Ticari, siyasi ve askeri tüm işbirlikleri sonlandırılmalıdır. Bizde 7 Ekim saldırılarının yıldönümünün arefesinde meydanlara inerek bu gerçekleri haykıracağız. Tüm Samsunlu hemşehrilerimizi ve vicdan sahiplerini bu haykırışımıza bekliyoruz’’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri