Samsun uğurlu geldi bir kere..

Erdal Cansu

A Milli Takım tıpkı Galler maçında olduğu gibi Karadağ karşılaşmasını da Atatürk’ün şehri Samsun’da kazanarak yoluna emin adımlarla devam etti.

Tam bir futbol şehri olan Samsun, millilerimiz öyle uğurlu geldi ki normal şartlarda çok sıkıntılı geçecek Karadağ karşısında zor da olsa sahadan 1-0 galip ayrılmasını bildik. Samsunspor taraftarlarına diyecek söz bulamıyorum artık. Yine yüce Samsunspor taraftarları bildiğiniz gibi üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirerek 90 dakika boyunca millilerimize destek oldular ve galibiyette önemli rol oynadılar.

Karşılaşma öncesi TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Samsunspor'a yapmış olduğu ziyarette başkan Yüksel Yıldırım maçtan önce “Milli takımı Samsun’dan galibiyetle uğrayacağız.” demişti. Tam da Başkan Yıldırım’ın söylediği gibi A Milli takımımız Samsun’dan üç puanla ayrıldı.

Kırmızı beyaz renklere gönül veren Samsunspor sevdalıları, Fenerbahçe maçı öncesi tüm Türkiye’ye ve dünyaya tribün kültürü konusunda ders niteliğinde bir taraftar grubunun nasıl destek olacağını herkese gösterdi. Artık Samsun şehri olarak önümüzdeki hafta pazar günü oynayacağımız Fenerbahçe karşılaşmasına konsantre olmalıyız. Rakip takım taraftarlarının sosyal medyada yaymak istediği algılara kapılmamalıyız.

Samsunspor bu ligde nasıl ki her maça kazanmak için çıkıyorsa Fenerbahçe karşılaşmasına da aynı duygu ve düşünce ile çıkacaktır. Futbolcularımız ve teknik ekibimiz bu maça en üst seviyede kenetlenmiş durumda. Camia olarak bu maça en iyi şekilde konsantre olursak eminim ki Fenerbahçe karşısında sahadan güzel bir netice ile ayrılacağız. Kritik 90 dakika öncesi Samsunspor’da yaşanılacak yeni gelişmelerle birlikte bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.