Samsunspor garantiledi

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Kırmızı-beyazlılar, mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrılırken aldığı bu sonuçla ligde kalmayı garantiledi.

Trendyol Süper Lig'de geçen hafta Tümosan Konyaspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Yılport Samsunspor, bu akşam kendi evinde Corendon Alanyaspor ile karşılaştı.

Mücadeleden 1-1 eşitlikle sona erdi. Kırmızı-beyazlılara beraberliği getiren golü 60. dakikada Marius Mouandilmadji kaydetti. Bu sonuçla birlikte Yılport Samsunspor puanını 43'e, Corendon Alanyaspor ise 53'e çıkardı. Kırmızı-beyazlılar, bu beraberlikle ligde kalmayı bitime bir hafta kala matematiksel olarak garantiledi.

SON MAÇ KARAGÜMRÜK İLE
Yılport Samsunspor bu sezon Trendyol Süper Lig'de oynadığı 37 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik, 16 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 41 gol gönderen kırmızı-beyazlılar, kendi kalesinde ise 49 gol gördü. Corendon Alanyaspor beraberliği ile ligde kalmayı matematiksel olarak kalmayı garantileyen Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri