Samsunspor ligde kalıcı olmak istiyor

Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 Sezonu'na yeni bir teknik hoca ile başlayacak olan Yılport Samsunspor, düşme tehlikesi yaşamayacağı ve ligde kalıcı olacağı bir sezon hedefliyor.

12 yıllık hasretin ardından 2022-2023 sezonunda 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Yılport Samsunspor, ligde kalıcı olmayı hedefliyor.

Karadeniz ekibi bu kapsamda düşme tehlikesi yaşamadan üst sıralarda yer alacağı yeni bir sezon planlıyor.

Sezona yeni bir teknik direktör ile başlayacak olan kırmızı-beyazlı ekip, başarılarını katlamak ve sezonu ilk 5'te bitirmek istiyor.

Yeni sezona yeni hoca
Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu'nun ardından Teknik Direktör Markus Gisdol ile yolları ayıran Yılport Samsunspor, lige yeni teknik direktör Thomas Reis ile başlayacak. Yeni sezon öncesinde Thomas Reis'le anlaşmaya varan Samsun temsilcisi, sezona en iyi şekilde başlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamada Thomas Reis'le 1+1 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilmişti. Bochum U19'da teknik direktörlüğe başlayan Thomas Reis; Wolfsburg U19, Bochum ve Schalke 04'ü çalıştırmıştı.

Başarılı teknik adam şimdi de Yılport Samsunspor ile adından söz ettirecek.

Önceki sezonu 13. sırada tamamladı
Yılport Samsunspor, 2023-2024 Trendyol Süper Lig Sezonu'nu 43 puan ile 13. sırada tamamladı. Bu kapsamda 38 karşılaşmaya çıkan Samsun ekibi, 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 17 mağlubiyet ile sezonu bitirdi. Ayrıca Samsunspor, Süper Lig'i deplasmanda karşılaştığı VavaCars Fatih Karagümrük'e mağlup olarak kapattı.

Süper Lig'de oynadığı 38 maçta toplam 42 gol atan kırmızı-beyazlılar, 52 gol yedi ve -10 averaj ile sezonu tamamladı. Takımın en fazla gol atan oyuncusu ise 9 gol ile Belçika'nın RFC Seraing takımından transfer edilen Marius Mouandilmadji oldu.

Takımda en çok asist yapan oyuncu ise Galatasaray'dan transfer edilen Emre Kılınç oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri