Samsunspor şehrimizin önemli spor markası

Samsun Uğur Okulları ile Samsunspor Derneği arasında Basketbol ve Voleybol branşlarında iş birliği protokolü imzalandı. İmza töreninde konuşan Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, protokolün Samsun sporu adına önemli olduğunu söyledi.

Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü’nde düzenlenen protokol törenine Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Samsunspor İcra Kurulu üyesi aynı zamanda Eğitim Kurumları ve Spor Kulüpleri Proje Sorumlusu Fazlıhan Carus, İcra Kurulu üyesi İş Dünyası ve STK Sorumlusu Serkan Kaya, Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, Samsun Uğur Kurs Kurucusu Saadettin Turgut, Canik Kampüs Müdürü Seyit Ahmet Sulubey, İlkadım Kampüs Müdürü Süleyman Çiftli, Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Atılan imzalarla birlikte Basketbol ve Voleybol branşlarında iş birliği başlamış oldu.

ANLAMLI BİRLİKTELİK
İmza töreni öncesinde konuşan Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, anlamlı birliktelik için bir araya geldiklerini ifade ederek; “Son beş yıldır, Samsunspor ve Samsunspor Futbol Akademisi ile yürüttüğümüz bir işbirliği var. Bu iş birliği çerçevesinde Akademide yetişen gençlerimizin eğitim öğretim faaliyetleri tarafımızdan yürütülüyor. Kulübümüzün geleceği olan bu gençlerimizin yetişmesinde kurum olarak bizimde çorbada tuzumuzun olması bizleri gururlandırıyor. Ayrıca bu şanlı arma ile kurumumuzun logosunun yan yana bulunmasından onur duyuyor büyük keyif alıyoruz” şeklinde konuştu.

YENİ PROJE GELİŞTİRİLDİ
Samsunspor Futbol Akademisi ile işbirliğini uzun yıllar devam ettirmek istediklerini dile getiren Gür, “Bu sene Samsunspor Kulübü Derneğimizin bu şehrin çocukları spor yapsın ilkesinden hareketle basketbol ve voleybol branşlarında yeni bir proje geliştirdiklerini beraber takip ediyoruz. Özellikle basketbolu altyapı boyutunda yürüten ve bayan voleybolunda da yeni faaliyetler var. Futbol Akademisi ile yürüttüğümüz işbirliğini Samsunspor Kulübü Derneğinin basketbol ve voleybol faaliyetleri ile de sürdürmek istiyoruz. Samsunspor basketbol altyapısındaki gençlerinde eğitim öğretim faaliyetlerini üstleniyoruz” dedi.

‘TÜM TESİSLERİMİZ SAMSUNSPOR’A AÇIK’
Ender Gür, konuşmasının devamında; “Kulübümüzün bu gençlerimizin eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi bu gençlerin yetiştirilmesi anlamında ne talebi varsa yerine getirmekten memnuniyet duyacağımızı ifade etmek istiyorum. Yine aynı şekilde Samsunsporumuzun altyapı spor okulları ve salon sporlarını geliştirilmesi ile ilgili çalışmalar var, okulumuzun bütün spor ve sosyal tesisleri kulübümüzün emrine amadedir. Bunu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum. Bu bağlamda Samsunsporumuzun saygı değer yöneticilerine teşekkür ediyor işbirliğimizin uzun süreçli olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

SOSYAL FAALİYETLER YÜRÜTÜLÜYOR
Uğur Okulları olarak yapılan sportif faaliyetleri değerlendiren Gür, “Eğitim çok boyutlu bir alan oldu. Biz öğrencilerimizin Akademik anlamda eğitimlerini tamamlamak, yetiştirmek, başarılarını arttırmak üzere eğitim faaliyetlerimizi yürütürken aynı zamanda onların sosyal faaliyetlerini yürütmek fiziksel ve duygusal anlamda çocuklarımızı yetiştirmek konusunda da ASDF (akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimi destekleyen) modeli dediğimiz bir program ile onları iyi yetişmiş bireyler haline getirmek için çaba gösteriyoruz. Kurucumuz Sayın Enver Yücel’in sadece Türkiye’de değil Dünyada yürüttüğü eğitim faaliyetlerinin vizyonuyla Yücel’in yolundan gidiyoruz” şeklinde konuştu.

REYHAN TAŞDELEN GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
Sporun eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunun altını çizen Gür, “Öğrencilerimizin akademik başarılarını etkileyen önemli bir faaliyet. Bu faaliyetlerde şehrimizin en önemli markası olan Samsunspor ve Futbol Akademisi ile işbirliğimiz var. Basketbol ve Voleybol altyapısı ile protokol imzaladık. Bu şehrin sporu adına gençlerinin yapabileceği ne varsa buna katkı sağlamak için çabalıyoruz. Uğur Okulları olarak Okul sporlarında da çok etkiliyiz. Genç erkekler futsal’da Türkiye 2.’liği ve Türkiye 3.’lüğü derecelerimiz var. Türkiye şampiyonluğunu Samsuna getirmek istiyoruz. Okçuluk, Yüzme, Modern Dans ve Para Olimpiyatlarda Reyhan Taşdelen, göğsümüzü kabarttı.

HEDEF GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLAMAK
Samsunspor Başkanvekili ve İcra Kurulu üyesi Veysel Bilen ise, bu önemli birliktelikte Uğur Okulları’nda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Uğur Okulları her zaman Samsunspor’un gönül ortağı, paydaşı ve destekçisi olmuştur. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Samsunspor camiasına nasıl katkı sağlamak adına arkadaşlarımızın başarı ile yürüttüğü çalışmayı Uğur Okulları ile paylaştıklarında tereddütsüz bizlere kucak açtıkları için Uğur Okulları yönetimine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Burada hepimizin bildiği gibi amaç gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve atamızın söylediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür imza töreni sonrasında, Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, yöneticiler Fazlıhan Carus ve Serkan Kaya’ya Uğur Okulları Canik Kampüsü içerisinde bulunan spor tesislerini gezdirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri