Samsunspor tutulmuyor

Turan Özön

Karadeniz derbisinde Samsunspor deyim yerinde ise şimşek gibi çarptı… kırmızı beyazlar kuzeyinin kralı olduğunu bir kez daha herkese gösterdi..

Samsunspor kritik Rize deplasmanında istediği oyunu ikinci yarıda özellikle sahaya yansıtarak zorlu 90 dakikadan galibiyetle ayrılmasını bildi..

Takımdaki tüm futbolcuların takdire Sayan bir şekilde savaşçı ruh halleri ile yoğun yağmur olmasına rağmen sahada basmadık yer bırakmayarak Rizespor karşısında üstün bir oyunda Samsun’a üç puanla dönmesini bildik..

Kırmızı kırmızı beyazların yoğun maç temposunun ardından alman teknik adam Thomas Reis futbolculara iki gün izin verdi..

Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayacağımız Göztepe karşılaşmasının hazırlıkları Çarşamba günü START alacak..

Türkiye futbol federasyonu yine bizleri şaşırtmadı ve Samsunspor’un iç sağ karşılaşmasını saat 16:00’da oynatmaya karar verdi..

Samsunspor ve taraftarının önünü kesmek için uygulanan bu Çifte standartı asla kabul etmiyoruz ..

TFF’nin Samsunspor üzerinde oynadığı oyunlara artık bir son vermesini bekliyoruz.. TFF Samsun bölge müdürlüğüne getirilen Hasan Özbulat’a yeni görevinde başarılar diliyor Samsunspor’un maç günleri ve saati ile ilgili federasyonun almış olduğu kararların düzelmesini buradan açık bir şekilde talep ediyorum..

Samsunspor taraftarı hem iç sahada hem de deplasman maçlarında takımlarını her zaman yanlarında oluyorlar..

Çaykur Rize deplasmanında muhteşem bir tribün şovu yapan Samsunspor taraftarlarına ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum..

Artık Rize maçını unutup Göztepe maçına kenetlenmeliyiz.. büyük cami ve maç maç ilerleyerek yolumuza emin adımlarla yürümeye hedeflerimizi bir bir tutturmaya devam etmeliyiz..

Göztepe maçı öncesi Samsunspor’da yaşanılacak son gelişmeleri bir sonraki köşe azında değerlendirmek üzere.. Sağlıcakla kalın..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.