Sezgin Gümüş adaylığını açıkladı

Samsunlu iş insanı Sezgin Gümüş, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Gümüş, eskiden olduğu gibi yeniden ahenk ve insicam içerisine almak için SAMKON başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Samsunlu iş insanı Sezgin Gümüş, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı. Açıklamasında, "Samsun hareketinin çilesini çeken emektar ve cefakar federasyon başkanlarımın şahsıma taltif dolu ricalarını görev telakki ederek SAMKON başkanlığına yeniden aday oldum." sözlerine yer veren Gümüş, gelen ısrarlar üzerine disiplinden uzaklaşmış teşkilat yapısını eskiden olduğu gibi yeniden ahenk ve insicam içerisine almak için SAMKON başkanlığına aday olduğunu belirtti.

"AYRIM OLMAYACAK"
Açıklamasında federasyonlar arasında ayrım yapmamak için aday olduğunu belirten Gümüş, konfederasyonun bütün imkanlarını 3 kişinin tekelinden çıkaracağını ve bütün Samsun’uların emrine amade edeceğini vurguladı. Gümüş adaylığının diğer sebeplerini ise şu şekilde sıraladı: "Siyasi ve bürokratik ilişkilerde Samsunluların en iyi şekilde temsil edilebilmesi için. Ulusal basında haber değeri olan ve ciddiye alınan yapıya yeniden kavuşabilmek için. SAMKON'un yeniden Samsun’da gündemi belirleyen önemli lobi merkezi hüviyetine dönüşmesi için. Ankara’da, Trakya’da ve Ladik ilçemizde olduğu gibi daha fazla bölünmelere müsade etmemek için. Şahsımın ve SAMKON’un bütün ilişki sermayesini Samsunlulara hizmet olarak kullanmak için."

"ÖĞRENCİLERE, HASTALARA SAHİP ÇIKMAK İÇİN"
"Sırt üstü sürünen siyasi başarısızlığı ilk etapta bir önceki seviyeye sonrasında ise en üst noktaya taşımak için." aday olduğunu belirten Gümüş, "Samsunlunun hakkını savunmak adına masaya yumruk vurmak için. Samsunlunun derdine derman, yarasına merhem olabilmek için. Öğrencilerimize, hastamıza ve ihtiyaçlımıza sahip çıkmak için. SAMKON’u birilerinin aile şirketlerinin lobi merkezi olmaktan çıkararak Türkiye’nin en güçlü hemşehri lobileri arasına sokabilmek için. SAMKON’u bir partinin arka bahçesi olmaktan çıkararak bütün partilerin ön bahçesi yapmak için. Sözde Samsunculuğa hayır özde Samsunculuğa evet demek için. Mülk diye diye sürekli Samsunluların evlenme vaadi ile kaldırılmasına son vermek için çeşitli kurumlarda Samsun’a 30 yıl hizmet etmiş bir şahsiyet olarak SAMKON’a mülk kazandırma mutluluğunu yaşamak için adayım." ifadelerini kullandı. Gümüş, son olarak, "Ekim ayında yapılacak olan gecikmiş SAMKON olağan genel kurulunda hemşehrilerimin mübarek oylarına talibim. Sürecin Samsun’umuza, vatanımıza ve bütün mukaddesatımıza hayırlar getirmesini temenni ederim." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri