Soner'den hayat öpücüğü

Samsunspor'un deneyimli oyuncusu Soner Aydoğdu, son iki maçtır kulübeden gelerek kaydettiği gollerle takımına hayat veriyor.

Samsunspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu, ligde son iki maçta gösterdiği performansla adeta takımının kurtarıcısı oldu. Kulübeden oyuna dahil olarak kritik anlarda attığı gollerle takımına hayat veren Aydoğdu, teknik heyetin de güvenini boşa çıkarmadı.

Soner, Fenerbahçe ve Adana Demirspor karşılaşmalarında sahaya sonradan girip önemli goller kaydederek Samsunspor'un sahadan puanla ayrılmasında büyük pay sahibi oldu. Taraftarların da takdirini kazanan 32 yaşındaki deneyimli oyuncu, takımına katkı vermeye devam ederek Samsunspor’un zorlu mücadelelerinde kilit rol oynamayı sürdürüyor.

REIS'IN JOKERİ OLDU
Adana Demirspor maçında 85. dakikada Carlo Holse'nin yerine oyuna dahil olan Aydoğdu, 90+3'te Landry Dimata'ya asist yaptı, 90+10'da ise maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Fenerbahçe maçında ise 84. dakikada Bola'nın yerine oyuna girip 88'de golünü kaydeden Aydoğdu, tribünleri bayram yerine çevirdi. Teknik Direktör Thomas Reis’in maçlardaki jokeri haline gelen Soner Aydoğdu, özellikle hücumdaki etkinliği ve fırsatçılığıyla dikkat çekiyor. Geçmiş sezonlardaki tecrübesi ile kendini kanıtlayan oyuncu, Samsunspor’un orta sahasında kilit rol oynayacak. Teknik ekibin de güvendiği isimlerden biri olan Soner Aydoğdu’nun, sezon boyunca tecrübesiyle takımını yönlendirmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri