Süper Lig’de Samsunspor fırtınası

Turan Özön

Samsunspor iki kez geriye düştü Göztepe karşısında inanılmaz bir mücadele örneği sergileyerek sahadan üç puanı adeta sökerek aldı…

Sezon başı bir çok futbol otoritesinin transfer yasa nedeniyle Samsunspor’u en büyük küme düşme adaylarının başında gösterirken Teknik heyet, takım ve taraftarlar kenetlenerek tek yürek olup bu düşünceli bertaraf etmeyi başardılar…

Göztepe karşısında muhteşem geri dönüşte alınan galibiyet adeta zafer niteliğinde olurken bu maçın daha bir anlam kazanması için Adana deplasmanında puan ya da puanlarla dönmek gerek..

Lakin sezona kabus gibi başlayıp üst üste başarırsa sonuçlar alması kimseyi aldatmasın…

Samsunspor camiası olarak diğer maçlarda olduğu gibi Adana deplasmandaki mücadeleye de hep beraber kenetlenip bu deplasmandan güzel bir sonuç çıkarmalıyız..

Benim bu takıma olan inancım ve güvencim her zaman olduğu sonsuz.. Yeter ki Thomas Reis elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanıp futbolcular böylesine yüzde yüz verim alsın..

Bir konunun daha altını çizmek istiyorum .. takımda alternatif seçenek çok az olduğu için futbolcularımızın özellikle sarı ve kırmızı kart konusuna dikkat etmesi gerek..

Kart cezalısı ya da sakatlık nedeniyle birkaç futbolcudan yoksun kalmamız takım içindeki dengeleri bozabilir..

Eminim ki alman teknik adam ve kurmayları bu konuyu dikkate alarak futbolcularımıza Gereken uyarıları yapacaktır..

Adana Demirspor maçı öncesi Samsunspor’da yaşanılacak yeni gelişmelerle bir sonraki köşe yazımda görüşmek dileğiyle .. Esenliklerle kalın..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.