Tüm aktörler birlikte hareket etmeli

Samsun Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, tarım sektöründeki sorunların çözümü için tüm aktörlerin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki İl Teşkilatı üyeleri Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette tarım sektöründeki gelişmeler ve karşılaşılan sorunlar değerlendirildi. Fındık üretimi ve tarımsal üretim konuları üzerinde bir değerlendirme yapıldı. Özellikle, son yıllarda fındık üreticilerini olumsuz etkileyen kahverengi kokarcanın fındığa ve genel tarıma olan zararları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bu zararlının önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Ziyaret sırasında bölgedeki tarımsal üretim ve tarım ürünlerinin durumu da gündeme geldi. Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, yerel üreticilerin desteklenmesi ve tarım politikalarının güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Tarım, ülkemizin ekonomik ve sosyal yapısında kritik bir rol oynamaktadır. Üreticilerimizin sorunlarına duyarsız kalmamalıyız” dedi. BBP Genel Başkanı Destici ise, tarım sektörünün sorunlarını çözmek için tüm aktörlerin birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade etti. Tarım sektöründeki zorlukların aşılması için iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi.

Ziyarete, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Odabaş, sayman üye Mehmet Gürsoy, yönetim kurulu üyeleri Fatih Güneri ve Demir Küçük, meclis başkan yardımcısı Fatih Çelebi ve meclis üyesi Özlem Ertekin de katıldı. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, ziyaretlerinden dolayı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ ye teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri