Taraftarları stadyuma davet ediyorum

Taraftarları stadyuma davet ediyorum
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Tümosan Konyaspor'a karşı çok önemli bir maç oynayacağız ve tüm taraftarları stadyuma davet ediyorum. Her maç benim için çok önemli." dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Tümosan Konyaspor ile oynayacağız. Tabii ki her maçta olduğu gibi bu maçı da kazanmak istiyoruz. Evimizde oynadığımız ilk karşılaşmada Beşiktaş'a karşı kötü bir performans sergilemedik ama ne yazık ki kaybettik. Ardından iki deplasman maçı oynadık ve onları kazandık. Bu maçta da işimiz kolay olmayacak, çünkü Konyaspor iyi bir rakip. Antrenmanlarımızı en iyi şekilde yapıyoruz ve takımın antrenmanlardaki performansı bana güven veriyor. Bu maçtan da en iyi sonuçla ayrılmaya çalışacağız. Geçen sezon 20 maçta sadece bir galibiyet almıştık. Bu sezon ise iki maçta iki galibiyet aldık ve dört gol attık. Önceki maçlarda ve hazırlık döneminde de kazanamamıştık. Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'ye karşı oynadığımız son maç oyuncular için çok önemliydi. Şimdi daha güvenli oynuyoruz ve bu güven bizim için çok önemli. Takım, her gün neyi nasıl yaptığımızı biliyor." ifadelerini kullandı.

sam-9105.jpg

Reis, açıklamasını şöyle tamamladı: "Neden puan alıyoruz? Çünkü iyi bir mentaliteye sahibiz ve çok çalışıyoruz. Başlangıçta oynayan oyuncular çok iyi çalışıyor ve bu benim için önemli. Her maç öncesi, hangi oyuncunun en iyi performansı sergileyebileceğine karar veriyorum ve umarım bu şekilde devam ederiz. Konya'ya karşı da iyi bir şansımız var. Bir haftada üç maç oynayacağız. Geçen sene deplasmanlarda yaşadığımız sıkıntıları bu sezon aşmaya çalışıyoruz ve bu da takımın özgüvenini artırıyor. Bu galibiyetler, bir sonraki maçlar için bize moral veriyor. Oyuncularımla her zaman konuşuyorum; onlara nasıl kazanmaları gerektiğini, neleri geliştirmemiz gerektiğini anlatıyorum. Takım olarak mental anlamda çok iyi bir durumdayız ve sıkı çalışıyoruz. Daha önce basın toplantılarında da belirttiğim gibi, oyuncularımın performansına göre kadroya girme şansları var."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.