Taylan'ın kadroda yer almaması umut oldu

Taylan'ın kadroda yer almaması umut oldu
Trendyol Süper Lig'in 2023-2024 sezonunda Samsunspor'da forma giyen Taylan Antalyalı, Galatasaray'ın 2. etap kamp kadrosunda yer almadı. Yaşanan bu gelişme Taylan Antalyalı'yı yeniden kadrosuna katmak isteyen Samsunspor'a umut oldu.

Samsunspor Taylan Antalyalı ısrarına devam ediyor. Bu kapsamda, Trendyol Süper Lig'in 2023-2024 sezonunda Samsunspor'da forma giyen Taylan Antalyalı'nın Galatasaray'ın 2. etap kamp kadrosunda yer almaması takıma umut oldu.

Avusturya'da ilk etap kampını tamamlayan Galatasaray, 2. etap kampına yine Avusturya'da devam edecek. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, 2. etap kampına daha az bir ekiple gideceğini duyururken; kamp kafilesi belli oldu.

Yapılan açıklamaya göre Cimbom'da Alexandru Cicaldau, Jankat Yılmaz, Taylan Antalyalı ve Kazımcan Karataş 2. etap kamp kadrosuna almazken; Copa America'da ülkesinin milli takımıyla finale kadar yükselen Davinson Sanchez de dahil edilmedi.

Samsunspor ısrar ediyor
Samsunspor, Galatasaray'ın 2. etap kamp kadrosunda yer almayan başarılı futbolcu Antalyalı'yı yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan Taylan Antalyalı'nın, Samsunspor'da kalması için kırmızı-beyazlı yönetim ısrarlarına devam ediyor.

Fakat buna karşın Trendyol 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Göztepe ve Eyüpspor da deneyimli orta oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'ın 2019-20 sezonunda BB Erzurumspor'dan transfer ettiği Taylan Antalyalı, 2022-23 sezonunu Ankaragücü'nde, 2023-24 sezonunu ise Samsunspor'da kiralık olarak geçirdi.

Antalyalı, geçen sezon 26 resmi maçta forma giydi. Oynadığı maçlarda 2 gol ve 1 asistlik performans gösteren genç oyuncunun gelecek sezon hangi takımın kadrosunda olacağı ise merak ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.