Tekkeköy Belediyesinde SDS yenilendi

Tekkeköy Belediyesinde SDS yenilendi
Tekkeköy Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi arasında sosyal denge sözleşmesi karşılıklı atılan imzalar ile yenilendi.

Tekkeköy Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi arasında yenilenen sosyal denge sözleşmesi için Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal ve BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayreti tarafından atılan imzalar ile yenilendi.
Belediye personeline en iyi sosyal ve ekonomik hakları sağma çabası içinde olduklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, “Bizler personelimiz ile canla başla büyük bir gayretle ilçemize hizmet etmenin gayretindeyiz. İlçemiz için çalışan ve emek veren personellerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sözleşmemizin yenilenmesi sürecinde idaremiz ve çalışanlarımızın çıkarlarını gözeten tutumlarından ötürü Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanımız Savaş Gayretli ve ekibine teşekkür ederim. Yenilenen sözleşmemiz tüm memurlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

sds-4.jpeg

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ise imzalanan sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek; “Memurlarımız ve sendikamız adına imkanlar dahilinde en iyi şartlar ile yenileme gayreti gösteren ve bu tavrı ile çalışanının yanında olduğunu gösteren Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Candal’a yürekten teşekkür eder ve sözleşmemizin üyelerimize, ailelerine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizlerde Bem Bir Sen üyeleri olarak her zaman başkanımızın yanında ve halkımızın hizmetindeyiz.” dedi.

sds-2.jpeg

Tekkeköy Belediye Başkanlık Makamında düzenlenen imza törenine Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal ve BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Şenel ile Mümin Vural ve Bem Bir Sen Şube Başkan Yardımcıları Sabri Keskinoğlu ile Resul Kazanbaş hazır bulundular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.