Teknik heyette yoğun mesai

Teknik heyette yoğun mesai
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, ideal 11'i oluşturmak için yardımcılarıyla birlikte yoğun mesai harcıyor.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 3-1'lik Kayserispor galibiyeti ve 1-0'lık Almere City yenilgisiyle takımını net olarak görme fırsatı elde etti. Alman teknik adam, bu hazırlık maçları sayesinde oyuncularının performansını yakından izleyerek ideal ilk 11'i kafasında netleştirmeye çalışıyor.

manset-1.jpg

Eksik yönleri gördü
Thomas Reis, özellikle Kayserispor karşısında alınan galibiyetten memnun kalırken, Almere City maçında takımının eksik yönlerini gözlemledi. Bu iki maç, Reis'in oyuncu seçimlerinde ve taktik planlamasında önemli bir rol oynadı. Hazırlık dönemi boyunca takımın performansını değerlendiren Reis, sezon öncesi eksiklerin giderilmesi ve en iyi kadronun oluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor.

manset.jpg

Reis'e güven var
Samsunspor taraftarları, yeni sezonda Thomas Reis'in yönetiminde takımın başarılı bir performans sergilemesini bekliyor. Almanya'da da büyük tecrübesi olan Reis'in, Samsunspor'u hedeflerine ulaştırmak için ideal kadroyu bulmak adına çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.