Terme’de sosyal market açıldı

Terme’de sosyal market açıldı
Terme Belediyesi, paylaşımcı, katılımcı ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan ‘Sosyal Market’ mağazasının açılışını yaptı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “ Hayat paylaşınca güzel, hayırseverleri projemize desteğe davet ediyoruz.” dedi.

Terme Belediyesi gün geçtikçe sosyal yardımlaşma ağına bir yenisini ekliyor. Alışılmışın dışında yenilikçi hizmet modeli ile sosyal dengeyi eşit şekilde sağlamak isteyen Terme belediyesi, muhtaç ailelere kurduğu Sosyal Market ile ulaşacak. İlçede hayata geçen marketten hiçbir ücret ödemeden çıkan vatandaşlar ihtiyaç duyduğu ürünleri buradan temin edebilecek. Ürün zenginliği açısından diğer marketlerden farkı olmayan hatta daha fazlası bulunan sosyal market vatandaşların yüzünü güldürecek. Kıyafet, ayakkabı, gıda, şarküteri, kırtasiye, yaşlı ve bebek maması, bebek ve hasta bezi gibi bir çok temel ürünün yer aldığı sosyal market ile yardımların belirli bir zamana bağlı olmaktan çıkmasını sağlıyor.

fb-img-1741425697054.jpg

Başkan Kul, Sosyal Market’in sadece bir yardım noktası olmadığını vurgulayarak, “Göreve başlarken Terme’de temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra dayanışma içinde olacağımızın sözünü verdik. Her acıyı ve sevinci paylaşacağımızı, elimizde ne varsa ihtiyaç sahipleriyle paylaşacağımızı söylemiştik. İlçedeki hayırseverlerin de katkıları ile büyüyecek sosyal market bu anlamda dayanışmanın da ortaklaştığı bir nokta olarak, yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak.” şeklinde konuştu. Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, sosyal market’te paranın değil, iyiliğin geçtiğini söyledi. Başkan Kul,“ Bu sosyal dayanışma projemizde para değil, iylilik geçiyor. Son zamanlarda ihtiyaç duyulan sosyal dayanışmayı, yardımlaşmayı hem inancımızdan gelen güçle hem de hayırsever dostlarımıza duyurmak istedik. Bu yeni uygulama kimsenin verdiğini kimsenin görmediği bir sistem. Güzel bir çalışma hayata geçirdik. Bu marketle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız istediklerini buradan alabilecekler. Bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.