TOPALOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TOPALOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'na Samsun BEM-BİR-SEN il başkanı Nurettin Sever, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Samsun BEM-BİR-SEN il başkanı Nurettin Sever, BEM-BİR-SEN adına Topaloğlu'na yeni görevinde başarılar diledi. Sever “ Başkanımız Osman Topaloğlu 19 Mayıs ilçemizi yeni dönemde yeni projeleri ile değiştirerek 19 Mayıs'ı çok iyi yerlere taşıyacaktır ”dedi.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Topaloğlu yeni dönemde, yeni projelerini anlatı. İlçemizi daha güzel yerlere taşımak için yeni dönemde de elimizden geleni gayreti göstereceğiz ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.