Transferler "sakin ve dikkatli" yapılacak

Transferler "sakin ve dikkatli" yapılacak
Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat,"Beşiktaş için gereken her şey yapılacaktır. Çok sakin ve dikkatli gideceğiz transferlerde. Vaktimiz var, bu vakti ve nakdi doğru kullanacağız." dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün BJK Fibabanka Spor Kompleksi'nde yaptığı olağanüstü üyelik ve sicil kurulu seçimlerinde oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yeni sezondan çok umutlu olduklarını belirten Arat, "Hocamızla toplantı yaptık. Çok iyi hazırlıklarımız var. Yarın sezon açılışı olacak. Çok umutluyuz. Transfer komitemiz ciddi çalışma yapıyor. Beşiktaş iyi çalışıyor. Allah bizi mahcup etmez inşallah, yeni sezon hayırlı uğurlu olur.

Tüm camiamıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Arkadaşlarımın çalışmalarını destekleyin. Hepimizin hataları, iniş çıkışları olabilir. Böyle fedakar yöneticilerimiz var, Beşiktaş buna sahip çıksın. Bu her zaman bir araya gelmez. Hüseyin beyin transfer çalışmalarını camianın desteklemesini istiyorum. Son derece hassas götürüyorlar. Beşiktaş için gereken her şey yapılacaktır. Çok sakin ve dikkatli gideceğiz transferlerde. Vaktimiz var, bu vakti ve nakdi doğru kullanacağız." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.