Vatandaşlarımızın her anında yanında olacağız

Vatandaşlarımızın her anında yanında olacağız
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadımlı hemşehrilerimizin bize olan inanç ve güveniyle hizmetlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın her anında hep yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

İlkadım Belediyesi, kırsal mahalle-kent merkezi ayrımı yapmadan hizmetlerine devam ediyor. İlçede girilmedik sokak bırakmayan ekipler; temizlik, fen işleri, park ve bahçeler ve diğer belediye hizmetlerini ara vermeden sürdürüyor.

ilkadim-belediyesi-haber-10-09-2024-2.jpeg

Yapılan hizmetlerin İlkadım halkı tarafından beğenildiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “AK Belediyecilik anlayışıyla, hemşehrilerimizin gönlüne dokunan hizmetlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz. İlkadımlı hemşehrilerimizin bize olan inanç ve güveniyle hizmetlerimize devam ediyoruz İlçemizdeki tüm mahallelerimizde ekiplerimiz belirlenen program dahilinde çalışmalarını yürütüyor. Yaptığımız her hizmeti muhtarlarımızla koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Ortak akıl ile geleceğin İlkadım’ını inşa edebilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlkadımlılardan aldığımız olumlu geri dönüşler de çalışma azmimizi güçlendiriyor. İlkadım’da vatandaşlarımızın her anında hep yanında olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

ilkadim-belediyesi-haber-10-09-2024-3.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum