Zor bir maç olacak

Zor bir maç olacak
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Göztepe maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Zor bir maç olacak,Göztepe’yi çok iyi tanıyoruz. Defansif anlamda başarılı işler yapan ve kompakt oynamayı çok iyi bilen bir takım." dedi.

Teknik Direktör Thomas Reis, Göztepe A.Ş. müsabakası öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu. Thomas Reis, "Zor bir maç olacak, bu kesin. Göztepe A.Ş’yi çok iyi tanıyoruz. Defansif anlamda başarılı işler yapan ve kompakt oynamayı çok iyi bilen bir takım. Bildiğiniz gibi iki maç oynadık ve ikisinden de galibiyetle ayrıldık. Ancak Tümosan Konyaspor’a karşı ne yazık ki istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Umarım Göztepe'ye karşı çok daha iyi bir oyun sergiler ve Konyaspor karşılaşmasına kıyasla daha iyi bir sonuç alırız. Bu bizim için çok önemli." dedi.

sam-6735.jpg

"Bizim en büyük hedefimiz ligde kalmak"
Reis, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Aslında ligin başından beri söylediğim bir şey var: Bizim en büyük hedefimiz ligde kalmak. Tabii ki herkes hayal kurabilir; taraftarlarımız Avrupa kupalarına gitmeyi hayal ediyor olabilir. Bu herkes için doğal ve olağan bir şey. Ancak ben bir hayalperest değilim ve takımım da olmamalı. Hayal kurmak güzel bir şey ama şu an için toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor. Çünkü henüz çok erken, dediğim gibi hedefimiz ligde kalmak. Göztepe karşılaşmasında taraftarlarımızın yanımızda olmasını bekliyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli. Bu maçtan da istediğimiz puanları almak istiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.