Atakum’da halı sahalar adım adım yenileniyor

Atakum’da halı sahalar adım adım yenileniyor
Atakum’da spor aktivitelerin yapılacağı alanlarda, yoğun çalışma başlatıldı. İlk olarak kent genelindeki halı sahaları yenileten Başkan Türkel, “Atakum’u, sportif faaliyetler için önemli bir merkez haline getirmek için yoğun mesai harcıyoruz.” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel öncülüğünde, kentte sportif aktivitelerin yapılacağı alanlarda hummalı bir çalışma yürütülüyor. Sportif kimliğiyle tanınan Başkan Türkel, Atakum genelinde bulunan halı sahalarda yenileme çalışmaları başlattı. Belediyenin Makine İkmal ve Onarım Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında, Çatalçam Mahallesi’nde bulunan bin 600 metrekarelik Yeşilyurt Halı Sahası’nın tadilat ve onarımını yürütüyor. Sahanın etrafındaki şekli bozulmuş tel örgüler, gerdirme işlemi ile normal formuna kavuşturulurken, saha etrafındaki alana ek lamba direkleri yerleştirildi. Kale direkleri ve filelerini de onaran ekipler, sahayı yeni bir görünüme kavuşturdu. Atakum Belediyesi Çatalçam, Yeşilyurt Halı Sahası, yeni görünümüyle futbol tutkunlarının buluşma noktası olacak.

atakum-3.jpg

“SPORTİF FAALİYETLER İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ”
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel çalışmalar hakkında “Kentimizde 7’den 70’e herkese sporu sevdirmek ve spor bilincini aşılamak amacıyla spor aktivitelerinin yapılacağı alanları en konforlu hale getireceğiz. Atakum dinamik kent. Bu dinamizmi korumak için, sportif faaliyetlerin yapılacağı açık alanların sayısını artırmayı hedefliyoruz. Güzel Atakum’umuzu turizm, eğitim ve kültür alanlarında olduğu gibi sportif faaliyetler için de önemli bir merkez haline getirmek için yoğun mesai harcıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.