OMÜ Mezunlarına Sahip çıkıyor
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Mezunlar Birim Koordinatörleri toplantısı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu başkanlığında, Mezunlar Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Yakup Keskin, Mezunlar Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas ve akademik birimlerin mezunlar birim koordinatörlerinin katılımları ile gerçekleşti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, Mezun olma durumundaki öğrencilerimize ve mezunlarımıza sadece üniversite geçirdikleri sürede değil tüm hayatları boyunca gururla taşıyacakları 'OMÜ'lü olmak' ruhunu yerleştirebilmek için iletişimimizi en üst düzeye çıkarmamız gerekmektedir. Bu kapsamda tüm akademik birimlerimize önemli görevler düşmektedir. dedi
Mezunlar Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Yakup Keskin toplantıda; Mezunlar Koordinatörlüğü çalışmaları, 2013-2014 eğitim öğretim yılında mezun ve mezun olma durumdaki öğrencilerine yönelik planlanan etkinlikler, seminerler ve toplantılar ile Mezunlar Koordinatörlüğü çalışma alanı içerisine giren stratejik ortaklar konularını içeren bir sunum gerçekleştirdi. Keskin, 4 Ekim 2013 tarihinde İş-Kur'la imzalanan protokolle öğrencilerimizin staj ve iş bulmalarına destek olmak amacıyla bir büro tesis ettik. Mezun web sayfası oluşturarak mezun bilgi sistemini aktif hale getirerek periyodik olarak paydaşlarla toplantılar düzenledik. dedi. 2013-2014 eğitim öğretim yılı OMÜ Mezunlar Etkinlik Takvimini oluşturabilmek için akademik birimlerden kendi mezunlarına yönelik yapmayı planladıkları etkinlikler, faaliyetler ve yılsonu programlarını talep ettiklerini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Yakup Keskin ayrıca Mezun Kartı projesi ve mezunlarla iletişimin kapsamında eğitim çalıştayı planladıklarını ve tüm akademik birimlerin kendi mezunlarına sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.
Toplantı, Mezunlar Birim Koordinatörlerinin görüş, öneri ve talepleri ile sona erdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.