Şehit ve gazi çocuklarına unutulmayacak hatıra

Şehit ve gazi çocuklarına unutulmayacak hatıra
A Milli Takımımızın Samsun'da oynadığı Karadağ karşılaması öncesinde şehit ve gazi çocukları seremoniye çıktı. Muhteşem atmosferi sahada yaşayan çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Samsun, UEFA Uluslar B Ligi 4'ncü Grup'ta A Milli Takımımızın, Karadağ'ı 1-0'lık skorla mağlup ettiği karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Muhteşem atmosferin yaşandığı 19 Mayıs Stadyumu'nda maç öncesi çok daha anlamlı bir olay yaşandı.

fe69abed-ec06-4198-8910-3913bcbcaafb.jpeg

Samsun'da şehit ve gazi çocukları, Türkiye ve Karadağlı futbolcular, hakem triosuyla seremoniye katıldı. Çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

SEREMONİDE ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARI VARDI
Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Vazife Malülleri Vakfı (EMŞAV) Samsun İl Başkanlığı'nın şehit yakını ve gazilere yönelik çalışmaları kapsamında, Samsun Valiliği, Türkiye Futbol Federasyonu ve Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile 19 şehit ve gazi çocuğu, futbolcularla ve hakemlerle birlikte seremoniye çıktı.

Çocukların heyecanı gözlerinden okunurken, en gür sesle İstiklal Marşı'mızı seslendirdi.

ARDA GÜLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI
Ayrıca; şehit yakını ve gazi ailelerinden 80 kişi de Türkiye-Karadağ maçını tribünden izledi. A Milli Takımımızın yıldız futbolcusu Arda Güler de, seremonide çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

be1873e7-5f94-4b39-83c6-8ae833a82cff.jpeg

Samsun'un muhteşem ev sahipliği yaptığı milli maçta Türkiye'ye örnek projeye imza atan EMŞAV, şehit ve gazi çocuklarına hayatları boyunca unutulmayacak bir gün yaşattı.
EMŞAV Samsun İl Başkanı Kenan Kaptan, Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya, TFF yetkililerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü'ye ve şehit ve gazi biriminde çalışan personellere teşekkür etti.

5ea75a08-242b-4a00-8941-3727b234cf1a.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.