Samsunspor yenilmeyen takımı yener

Samsunspor sahasında özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu performansla Başakşehir’i mağlup ederek rakibinin yenilmezlik serisine son verdi.

Kırmızı Şimşekler karşılaşmanın ilk devresinde beklenen oyunu sahaya sergileyemedi ve mücadelenin ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında ise sahada bambaşka bir Samsunspor vardı. Müthiş bir atak futbolu ile Samsunspor Marius ve Drongelen ile bir skoru 2-0'a getirdi.

Harika bir hücum futbolu ile rakip kalede ikinci yarıda net pozisyonlara giren Samsunspor'da Holse deyim yerindeyse günün şanssız ismiydi.

Ancak şunun da altını çizmeliyiz. Maç 0-0 iken Zeki Yavru’nun topu çizgiden çıkararak Başakşehir’in golüne izin vermemesi bence maçın kader anı ile ve dönüm noktası oldu.

Kaptan gemisini öyle bir kurtardı ki bu kurtarış Samsunspor’a galibiyeti getirdi. Konyaspor maçından sonra Samsunspor dersine iyi çalışmış ve hatalarından ders almış.

Aynı oyun disiplini ile Çaykur Rizespor deplasmanında iyi futbolumuzu sahaya yansıtırsak Karadeniz derbisinden puan ya da da puanlarla döneceğimize inancım tam.

Yazımın başlığında da değindiğim gibi benim takımım budur işte. Yenilmeyen takım yoktur, Samsunspor’la maç yapmayan takım vardır. Teşekkürler Samsunspor, teşekkürler yüce taraftarlarımız.

HER ŞEY SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR